ALFONS VAN ESSEN | BIOGRAFIE | DISCOGRAFIE | BOEKINGEN | KWALIFICATIES | GALLERY | AGENDA

Qmusic

latest partypics
ENTER GALLERY
 

Al jaren draait Alfons voor de drive-in show van Qmusic, genaamd The Party. Qmusic past perfect bij hetgeen Alfons wil uitstralen.

Sinds 2005 is Qmusic in heel Nederland in de ether op 100.4 en 100.7 FM te ontvangen. Dankzij de ‘Feel Good Formule’ die het station hanteert is Qmusic in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de best beluisterde radiostations van Nederland (wekelijks stemmen gemiddeld 2,5 miljoen verschillende luisteraars af op het station) en de wens om nog groter te worden is sterk aanwezig. Dit uit zich in de manier waarop Qmusic de luisteraar benadert. Qmusic houdt ervan om de luisteraars te verrassen, te entertainen en te laten genieten.

Qmusic kenmerkt zich door het positieve gevoel dat het uitstraalt. Niet alleen door de muziek, maar vooral ook door de DJ’s en de acties die het station brengt. Qmusic staat voor Lust for life. Het station is actief, dynamisch, positief en benadert alles met een glimlach. Qmusic is Verrassend. In alles wat het station doet probeert het originaliteit uit te stralen, probeert het spraakmakend te zijn. En tot slot is Qmusic Echt. Het station is authentiek, zelfbewust, professioneel en puur.

Het station staat voor verrassingen, stunts, ijsblokken en ruimtereizen. Daarnaast zijn er regelmatig showcases met artiesten als Kane, Ilse de Lange, Anouk, Mika en Snow Patrol. Hits of classics. Pop of rock. Maximum Hit Music, dat is waar Q voor staat. Qmusic is begonnen als radiostation, maar is ondertussen veel meer dan dat. Daarom gaan we iedere dag voor 300% voor onze luisteraars. En voor het gevoel. Immers: Q is good for you!

Als DJ op 'Qmusic The Party' is het Alfons’ taak om dat positieve gevoel over te brengen op evenementen door heel Nederland. Deze drive-in show vind je op zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Wij brengen muziek en entertainment in een totaal pakket op elk soort evenement; van kleine kroeg tot grote club, van bedrijfsfeest tot groot nationaal publiek evenement met 100.000 bezoekers! En de muziek?? Dat is natuurlijk 1 grote mix voor een hele brede doelgroep, van héél goed... tot héél FOUT!

Wil jij 'Qmusic The Party' boeken?
Het is mogelijk om 'Qmusic The Party' voor elke gelegenheid te boeken. De boekingen worden exclusief verzorgd door Kyudo-Events. Voor boekingen en meer info check www.kyudo-events.nl of bel 030 - 889 88 99.

 
Alfons van Essen
Biografie
Discografie
Boekingen
Gallery
Agenda
Qmusic
Kyudo-Events
Standalone
Facebook
Twitter
Linked In

©2012 Alfons van Essen